|
فیلم آموزشی تراوین منیجر
|
|
۱۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۴۶ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱ تیر ۱۳۸۹ ۰۵:۰۹ عصر توسط tracheat.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بازیکنان عزیز
فیلم زیر برای آشنایی هر چه بیشتر شما با نرم افزار تراوین منیجر ساخته شده ... هر چند اضافه شدن زبان فارسی به برنامه تا حد زیادی مشکلات شما را بر طرف کرده اما کماکان برخی بازیکنان که تازه با تراوین منیجر آشنا شده اند سئوالات متعددی در مورد نجوه کار با برنامه دارند ... معتقدیم این فیلم خالی از نقص و اشتباه نیست و از شما تقاضا داریم در زیر همین پست اقدام به ارسال مباحث آموزشی بیان نشده در فیلم نمایید. حجم فیلم: 37 Mb مدت زمان: 30 min تهیه شده توسط: tgt group لینک مستقیم دانلود: برای دریافت لینک، عضو شوید و فایل ضمیمه را باز کنید. film-link.txt (اندازه: 45 بایت / دانلودها: 418)
|
|||
|
|
۲۷ تیر ۱۳۸۹, ۱۰:۴۷ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: فیلم آموزشی تراوین منیجر
داداش دوست من نميتونه دانلود کنه اشگالش چيه؟
وقتي دانلود رو ميزنه يه صفحه مياره وقتي install رو ميزنه هيچي نمياره! و با مرورگر هاي فاير فوکس و اينترتن اکسپلورر و اپرا امتحان کرده نشده! ولي من 1 ماه پيش به فايرفوکس کردم! (*_*) BLUE EYE (*_*) |
|||
|
۲۹ تیر ۱۳۸۹, ۰۱:۲۴ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۷ تیر ۱۳۸۹ ۱۰:۴۷ عصر)shahin نوشته شده: داداش دوست من نميتونه دانلود کنه اشگالش چيه؟ احتمالآ سرعتشون پایین هستش و برنامه کاملآ دانلود نشده با یه برنامه کمکی برای دانلود مثل Jet Download که فایلی که میخواین رو دانلود کنه را اسپلیت کرده و 100% دانلود میشه. خدایان امضاء ندارند
|
|||
|
۱۵ مرداد ۱۳۸۹, ۰۲:۴۳ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
کسانی نميتونند دانلود کنند لینک دانلودش http://travianrobot.com/video/tmbot-video.zip
|
|||
|
|